TELEFON NON-STOP
0744.168.567
 
 
 
Joburi active pentru bone si menajere
 
  Bona interna Dorobanti - 4000 lei 

Cautam bona interna cu 2 weekend-uri libere pentru 2 fetite - 3 ani (merge la gradinita) si 1 an jumatate, zona Dorobanti, camera separata, salariul oferit 4000 lei, diverse alte bonusuri, concediul anual platit.
Cerinte - experienta, nefumatoare, calma, sociabila, vesela, pe termen lung.

 

Bona interna Piata 1 Mai - baiat 12 ani - 3000 lei 

Cautam bona interna cu experienta pentru un baiat de 12 ani cu tetrapareza spastica ( nu poate manca si nu se poate deplasa singur), zona Piata Ion Mihalache, 2 weekend-uri libere, atributii strict copil, salariul oferit 3000 lei, 3 mese pe zi, concediul anual platit.
Bona va locui la parterul vilei impreuna cu baietelul, va dormi in camera cu acesta si va avea baie proprie.
Profil - experienta minim 2 ani, referinte, minim liceul, nefumatoare, blanda, calda, in putere (apta dpdv fizic sa ridice copilul si sa il transporte cativa metri prin casa).

 

  Bona fetita 6 luni, Militari - Strada Ajustorului, 3000 lei 

autam bona cu experienta pentru familie francezi cu fetita de 6 luni, zona Militari - Ajustorului, program de 9 ore, de luni pana vineri, de la 10.00 la 19.00, atributii strict copil, salariul oferit 3000 lei.

Profil bona - experienta, calma, blanda, sociabila, vesela, dispusa sa mearga ocazional 1-2 saptamani cu mamica la Paris.

 

Bona baietel 1,6 ani, Giurgiului, 10 ore, 2500 lei

Cautam bona cu experienta pentru un baietel de 1 an si jumatate, Soseaua Giurgiului (pana in intersectia cu Luica), program de 10 ore, de luni pana vineri, atributii strict copil, salariul oferit 2500 lei.

 

Bona interna Bucuresti - Germania (Franta)

Cautam bona interna cu experienta la bebelusi, pentru un baietel care se va naste in martie, dispusa sa lucreze 2 saptamani in tara, 2 saptamani in Germania (vara in Franta, pe Coasta de Azur).
Conditii excelente de desfasurare a activitatii, climat placut si prietenos, atributii strict copil, camera si baie separate, atat in tara, cat si in strainatate, 2 weekend-uri libere pe luna, concediul anual platit, 1000 Euro/luna + diverse alte bonusuri.
Profil bona - experienta, sociabila, calma, vesela, educata, dispusa sa insoteasca familia in vacante in strainatate, un minim de engleza, eventual permis (nu e obligatoriu, dar constituie un atu).

 

  Bona interna gemeni nou-nascuti - Baneasa - 4000 lei

Cautam bona interna cu 2 weekend-uri libere pentru gemeni care se vor naste in februarie, zona Baneasa, atributii strict copii, camera separata, salariul oferit 4000 lei.
Cerinte - experienta cu nou-nascuti, nefumatoare, calma, sociabila, vesela, pe termen lung.

 

Bona interna fetita 8 luni - Corbeanca - 3000 lei + carte de munca

Cautam urgent bona interna pentru o fetita foarte cuminte de 8 luni, Corbeanca - Tamasi (vila in complex rezidential), atributii strict legate de copil, 2 weekend-uri libere pe luna, salariul oferit 3000 lei (daca bona este interesata, i se poate face si carte de munca).
Familia mai are 2 copii care merg la scoala, pleaca dimineata cu parintii si se intorc seara cu acestia; bona se va ocupa doar de fetita de 8 luni.
Incepere imediata.

 

Bona interna baietel 2 ani  - Pipera - 3500 lei

Cautam urgent bona interna pentru un baietel de 2 ani, zona Pipera, atributii strict copil, salariul oferit 3500 lei, concediul anual platit. Incepere imediata.

 

Bona interna fetita 3 luni - Otopeni - 3500 lei

Cautam urgent bona interna pentru o fetita foarte cuminte de 3 luni, Otopeni, 2 weekend-uri libere, atributii strict copil, salariul oferit 3500 lei, concediul anual platit. Familia mai are un baietel de 3 ani, care merge la gradinita program lung si de care se ocupa mamica.

Profil bona - experienta, studii minim medii, vesela, calma, disponibila sa mearga vara la mare cu familia.
Incepere imediata.

 

Bona 9 ore, fetita 2 ani, Pipera (langa biserica), 2500 lei + decontare transport

Cautam bona cu experienta, nefumatoare, pentru o fetita de un an, zona Pipera - pe langa biserica (se ajunge cu maxi-taxi), program de 9 ore, de luni pana vineri, de la 9.00 la 18.00, atributii strict copil, salariul oferit 2500 lei + decontare transport.
Mediu de lucru placut, flexibilitate de program (sunt zile cand bona va pleca mai repede de 9 ore).

 

Bona 8 ore, fetita 9 luni, Berceni - Straduintei, 2000 lei

Cautam bona cu experienta pentru fetita de 9 luni, zona Berceni - langa cinematograf , program de 8 ore, de luni pana vineri, atributii strict copil, salariul oferit intre 2000 lei. Varianta posibila - 6 ore - 1800 lei. Disponibilitate de a o insoti pe mamica, in timpul programului, o data la 2 zile, la terapie (aproape de casa, dureaza cam o ora).

 

Bona 6 ore PM, fetite gemene de 1 an, Doamna Ghica, 2600 lei

CCautam bona cu experienta pentru gemeni de 1 an, Doamna Ghica, program de 6 ore, de luni pana vineri, de la 14.00 la 20.00, plus 2 sambete pe luna cate 8 ore, de la 9.00 la 17.00, salariul oferit 2600 lei, decontare transport, gustari (produse de patiserie, pizza, sandwich-uri, legume, fructe, apa, cafea, ceai). Variante de program posibile - 8 ore de luni pana vineri, fara weekend-uri.
Atributii - strict copii. Bona va fi ajutata in permanenta de catre o alta persoana (ori un parinte, ori o alta bona).
Cerinte - cazier, adeverinta medicala, minim o recomandare verificabila, experienta, nefumatoare, sociabila, calda. Constituie avantaj cunoasterea unei limbi straine, preferabil engleza, permis si auto propriu, diplome, licente, sau atestate cu aplicabilitate in acest domeniu, experienta si referinte, vechime in domeniu.

 

Bona 8 ore, 2 fetite, Lujerului - Sema parc, 2000 lei

Cautam bona cu experienta pentru 2 fetite - una de 5 luni, cealalta de 2 ani si 2 luni, zona Lujerului - Sema Parc - Strada Fabricii, program de 8 ore, de luni pana vineri, salariul oferit 2000 lei.
Bona va fi ajutata in cea mai mare parte a timpului de catre bunica.
Profil - experienta, blanda, calma, iubitoare.

 

Menajera vila Pipera, 8 ore, 2500 lei

Cautam menajera cu experienta pentru vila parter si etaj situata in Pipera, zona Jollie Ville, program de 8 ore, de luni pana vineri, salariul oferit 2500 lei, bonusuri, concediul anual platit.
Atributii - menajul casei, spalat, calcat, gatit.

 

Menajera vila Corbeanca, 8 ore, 3200 lei  sau 3000 lei + carte de munca

Cautam menajera pentru vila parter + etaj Corbeanca, program de 8 ore, de luni pana vineri, de la 7.00-7.30 la 15.-15.30, salariul oferit 3200 lei sau 3000 lei + carte de munca, concediul anual de 21 zile platit, diverse alte bonusuri (de zile de nastere, de sarbatori, etc).
Atributii - menaj, spalat, calcat, gatit. 
Profil - doamna de preferat din zona (care sa ajunga usor dimineata), cu experienta, serioasa, de incredere, corecta, organizata, pe termen lung, care sa se integreze in familie. Climat de lucru placut, familie foarte draguta (medici).

 

Bona 8 ore Sisesti, baietel 2 luni, 2000 - 2500 lei

Cautam bona cu exprienta la bebelusi pentru un baietel de 2 luni, zona Sisesti (statia 205 in fata blocului sau 5' de metrou Straulesti), program de 8 ore, de la 10.00 la 18.00, de luni pana vineri, atributii strict copil, salariul oferit 2000 - 2500 lei. Mamica este acasa pana la 1 an.
Profil bona - exprienta, nefumatoare, vesela, pe termen lung.

 

Bona 9 ore Otopeni - Soseaua Odai - Drumul Agatului, fetita 1,6 ani, 2500 lei

Cautam bona pentru o fetita de 1 an si 5 luni, zona Otopeni - Soseaua Odai - Drumul Agatului (complex rezidential vile), program de 9 ore, de luni pana vineri, de la 9.00 la 18.00, atributii strict copil, salariul oferit 2500 lei.

 

Bona 8 ore baietel 1 an, Herastrau - Soseaua Nordului, 2500 lei

Cautam bona cu exprienta pentru un baietel de 1 an, zona Herastrau - Soseaua Nordului, program de 8 ore, de luni pana vineri, atributii strict copil, salariul oferit 2500 lei. Familia mai are o fetita de 4 ani, care merge la gradinita program lung (bona nu se ocupa de ea).