TELEFON NON-STOP
0744.168.567

Despre noi

Bonny Blu ofera servicii la standarde ridicate de selectie si plasare bone,  menajere si personal casnic

in Bucuresti, localitatile limitrofe din Ilfov si strainatate.

Echipa noastra de profesionisti este alaturi de dvs. in uneori destul de complicatul proces al selectarii persoanei in grija careia va lasati copilul, parintele sau casa.

Experienta vasta in domeniu, profesionalismul, rigurozitatea si implicarea totala in rezolvarea personalizata a nevoilor fiecarei familii ne fac alegerea potrivita pentru dvs.

Procesul atent si riguros al selectarii candidatelor va garanteaza alegerea unor persoane corecte, responsabile si de incredere.

Obiectivul nostru final este satisfacerea dorintelor dvs. si, pentru atingerea acestui scop, actionam cu promptitudine si seriozitate, oferind servicii de cea mai buna calitate, deoarece ne dorim cele mai bune rezultate.

Punem un mare accent pe latura umana a colaborarii noastre cu dvs. si ne implicam afectiv in gasirea celei mai potrivite persoane pentru fiecare familie, pastram contactul cu dvs. pe toata durata colaborarii, pentru a ne asigura ca totul decurge bine si ca adaptarea la noua situatie s-a produs cu succes.

Ne face o reala placere sa apelati la noi oricand, pentru orice eventuala problema aparuta in relatiile dintre dvs. si angajat si vom incerca mereu sa rezolvam aceste probleme, deoarece ne dorim fidelizarea si pastrarea clientilor vechi si atragerea altora noi, in marea familie Bonny Blu.

 

CE SERVICII OFERIM

  Profil Bonny Blu

Ne caracterizeaza, in primul rand, dragostea pentru copii.

Pentru noi, ceea ce facem reprezinta mai mult decat un job, inseamna pasiune si placere, satisfactia de a vedea zambetul multumit al unei mamici care isi lasa cu incredere puiul in bratele calde ale bonei si de a sti ca am putut contribui si noi la acest lucru!

Ne dorim copii fericiti si familii multumite! 

De ce Bonny Blu ?

1
Profesionalism, seriozitate, eficienta si abnegatie in rezolvarea fiecarei cereri venite din partea dvs..
2
Cele mai bune pachete de servicii, cu numar nelimitat de vizionari si inlocuiri ale candidatelor care ulterior nu mai corespund..
3
Personal atent verificat si selectat,  cu adevarat motivat si cu o conduita morala ireprosabila.
4
Flexibilitate. Posibilitatea organizarii interviurilor in weekend sau la dvs. acasa, daca nu puteti ajunge la sediul agentiei.
5
Confidentialitate. Datele furnizate de dvs. sunt folosite doar pentru satisfacerea doleantelor dvs. si nu ajung la terte persoane.

  Oferta lunii Mai

Cel mai mic comision pentru angajamente full-time :

Pachet Baby Blu:

Perioada de garantie - 2 luni

Numar interviuri - nelimitat

Numar inlocuiri - nelimitat

Comision agentie - 2100 lei

Va asteptam cu drag!