TELEFON NON-STOP
0744.168.567

Cum alegeti bona

1
Personal, prin telefon, mail sau formular de inscriere, ne spuneti care este profilul bonei si cerintele vis-a-vis de aceasta, ne dati cateva informatii despre copil si personalitatea sa, despre locatie si salariul oferit.
2
Dupa ce alegem candidatele care se pliaza cel mai bine pe profilul cerut, telefonic stabilim de comun acord cu dvs.data interviului, care se poate organiza la sediul agentiei sau la dvs. acasa, inclusiv in weekend..
3
Vi se prezinta dosarele complete ale candidatelor si urmeaza discutia libera cu fiecare dintre ele, pentru a le cunoaste si a va putea hotari asupra celei mai calificate si mai compatibile bone dintre cele propuse de agentie

Despre babysitting

Agentia noastra selecteaza si plaseaza bone si guvernante profesioniste - pentru program part-time, full-time, intern, ocazional, de weekend, de noapte, de vacanta, de sarbatori - pentru copii de toate varstele, in Bucuresti si localitatile limitrofe - Pipera, Baneasa, Otopeni, Corbeanca, Buftea, Balotesti, etc.

Datorita ritmului alert in care se desfasoara viata in prezent si a lipsei timpului liber, din ce in ce mai multe familii apeleaza la serviciile unei bone, astfel incat copilul sa fie in siguranta si ingrijit corespunzator in lipsa parintilor.

Bona are un rol important in cresterea si educarea unui copil, trebuie sa ii asigure acestuia un climat adecvat dezvoltarii optime fizice si psihice, sa aibe un caracter, o personalitate si o pregatire care sa o faca un model demn de copiat. In acelasi timp  insa, bona trebuie sa respecte si sa puna in practica cerintele parintilor referitoare la modul in care trebuie ingrijit si educat copilul.

Tocmai pentru aceste motive, selectia bonelor si a guvernantelor este foarte riguroasa si atenta. Preferam calitatea, nu cantitatea si selectam doar persoane cu o conduita morala si un comportament ireprosabile, care sunt motivate si pasionate de aceasta meserie.

Obiectivul nostru final este satisfacerea dorintelor dvs. si, pentru atingerea acestui scop, actionam cu promptitudine si seriozitate, oferind servicii de cea mai buna calitate, deoarece ne dorim cele mai bune rezultate.

                                                                                                                                 Solicita bona

Despre bone

Atributii

ingrijirea si supravegherea copilului; 

organizarea programului specific fiecarei varste;

pregatirea meselor si hranirea copilului;

pastrarea curateniei in camera copilului si in locurile de joaca si de masa

spalarea si calcatul hainutelor;

asistarea si ajutarea la teme;

meditatii, programe artistice, plimbari,

alte activitati stabilite de comun acord cu parintii.

Program si salarizare

Programul unei bone poate fi part-time, full-time, intern, de noapte, de weekend, ocazional, de vacanta, etc., iar in functie de acest program, cat si de indatoririle bonei, de nivelul de pregatire, de numarul de copii si de alte criterii, aceasta va fi adecvat remunerata.

Negocierea salariului se face direct intre bona si familie, la sediul agentiei

In timpul interviului de angajare se poate discuta si despre alte eventuale beneficii oferite - prime, bonusuri, etc., beneficii care fac mai atractiva oferta de angajare.

Bona Bonny Blu

Bonele recomandate de Bonny Blu sunt persoane calde, vesele si optimiste, cu experienta in ingrijirea copiilor, persoane educate, multe dintre ele cu studii superioare, sanatoase, curate si ingrijite, nefumatoare.

Sunt persoane de incredere si responsabile, in grija carora va puteti lasa copiii fara teama ca nu vor fi bine ingrijiti.

Mai presus de toate, bonele si guvernantele noastre si-au facut din aceasta meserie o vocatie, o fac cu placere si pricepere, implicandu-se afectiv in relatia cu copilul si familia.

Solicita bona

Pentru a solicita o bona sau o guvernanta ne puteti contacta la numarul de telefon 0744.168.567, pus la dispozitia dvs. 24/24, sau on-line, prin completarea formularului de cerere de pe site sau a formularului din pagina de contact, astfel incat noi sa aflam toate informatiile necesare despre copil, familie, locatie, profilul si pregatirea bonei, indatoririle acesteia, tipul de program preferat, remuneratia si alte date utile, astfel incat noi sa putem selecta in faza initiala cele mai potrivite bone pe care vi le vom prezenta la interviu.

solicita bona
Procedura selectarii bonei de catre agentie
 

Primul pas este interviul telefonic, candidata trebuie sa  se exprime fluent si corect gramatical, sa fie sociabila si deschisa, sa inspire incredere.

Urmatorul pas este invitarea candidatei la sediul agentiei, unde se realizeaza interviul biografic, care ne furnizeaza toate infromatiile personale si despre activitatea desfasurata anterior. Candidata este rugata sa prezinte copii dupa actele de identitate, stare civila, diplome de studii, cazier judiciar, adevrinta medicala care atesta ca este sanatoasa si nu prezinta boli cronice sau contagioase si eventualele scrisori de recomandare de la familiile unde a lucrat anterior. Recomandarile sunt verificate telefonic de catre reprezentantii agentiei noastre.

Candidatei i se face evaluarea psihologica si psihocomportamentala, in urma carora se obtine profilul personalitatii acesteia, se observa tipul de comportament, sociabilitatea, deschiderea catre nou si flexibilitatea, principiile morale si etice. Se completeaza de catre aceasta mai multe teste referitoare la ingrijirea si educarea copilului la diverse varste si la felul in care bona actioneaza si ia decizii in diverse situatii.

  Se intocmeste dosarul candidatei, care cuprinde copii de pe actele de identitate, de stare civila, de studii, adeverinte medicale, cazier judiciar, recomandarile de le celelalte familii, testele psihologice si profilul acesteia. Dosarul este strict confidential si este folosit de catre agentie doar in scopul angajarii bonei. Acest dosar se prezinta familiei pentru a fi studiat inaintea interviului cu bona si se inmaneaza efectiv familiei in momentul alegerii bonei si semnarii contractelor.

 

Solicita angajare