TELEFON NON-STOP
0744.168.567

Cum alegeti ingrijitoarea

1
Personal, prin telefon, mail sau formular de inscriere, ne spuneti care este profilul ingrijitoarei si cerintele vis-a-vis de aceasta, ne dati cateva informatii despre seniorul dvs., despre locatie si salariul oferit..
2
Dupa ce alegem candidatele care se pliaza cel mai bine pe profilul cerut, telefonic stabilim de comun acord cu dvs.data interviului, care se poate organiza la sediul agentiei sau la dvs. acasa, inclusiv in weekend..
3
Vi se prezinta dosarele complete ale candidatelor si urmeaza discutia libera cu fiecare dintre ele, pentru a le cunoaste si a va putea hotari asupra celei mai calificate si mai compatibile ingrijitoare dintre cele propuse de agentie

Despre ingrijire varstnici

Agentia noastra selecteaza si plaseaza personal profesionist pentru ingrijirea persoanelor in varsta sau a persoanelor cu probleme medicale - pentru program part-time, full-time, intern, ocazional, de weekend, de noapte, de vacanta, de sarbatori - in Bucuresti si localitatile limitrofe - Pipera, Baneasa, Otopeni, Corbeanca, Buftea, Balotesti, etc.

Oferiti-le persoanelor in varsta din familia dvs. o viata usoara, confortabila si fara griji, angajand pentru ele ingrijitoare sau infirmiere cu experienta.

Candidatele atent selectate si propuse de agentia noastra sunt persoane serioase, de incredere si discrete, cu experienta in acest domeniu, Sunt persoane oneste si responsabile, cu un grad mare de rabdare si empatie fata de persoanele in varsta.

Multe dintre ele au pregatire medicala, capabile sa aiba grija de persoanele bolnave si isi rezolva sarcinile cu profesionalism

Experienta vasta in domeniu, profesionalismul, rigurozitatea si implicarea totala in rezolvarea personalizata a nevoilor fiecarei familii fac din echipa noastra alegerea potrivita pentru dvs.

Obiectivul nostru final este satisfacerea dorintelor dvs. si, pentru atingerea acestui scop, actionam cu promptitudine si seriozitate, oferind servicii de cea mai buna calitate, deoarece ne dorim cele mai bune rezultate.

solicita ingrijitoare

Despre ingrijitoare varstnici

Atributii

ingrijirea si asistenta varstnicilor;

socializarea cu acestia, organizarea unui program zilnic;

pregatirea si servirea meselor;

asigurarea igienei persoanei ingrijite;

administrarea corecta a medicatiei si a eventualelor tratamente;

pastrarea curateniei in camera varstnicului;

alte activitati stabilite cu familia.

Program si salarizare

Programul ingrijitoarei poate fi part-time, full-time, intern, de weekend, ocazional, etc., iar in functie de acest program, cat si de indatoririle ingrijitoarei, de nivelul experientei si de alte criterii, aceasta va fi adecvat remunerata.

Negocierea salariului se face direct intre ingrijitoare si familie, la sediul agentiei

In timpul interviului de angajare se poate discuta si despre alte eventuale beneficii oferite - prime, bonusuri, etc., beneficii care fac mai atractiva oferta de angajare.

Ingrijitoarea Bonny Blu

Ingrijitoarele recomandate de Bonny Blu sunt persoane vesele si optimiste, pline de energie si indemanatice, cu experienta in ingrijirea varstnicilor, persoane de incredere, discrete,sanatoase, curate, nefumatoare.

Sunt persoane oneste si responsabile, cu un grad mare de rabdare si empatie fata de persoanele in varsta.

Multe dintre ele au pregatire medicala, capabile sa aiba grija de persoanele bolnave si isi rezolva sarcinile cu profesionalism.

Solicita ingrijitoare
Pentru a solicita o ingrijitoare ne puteti contacta la numarul de telefon 0744.168.567, pus la dispozitia dvs. 24/24, sau on-line, prin completarea formularului de cerere de pe site sau a formularului din pagina de contact, astfel incat noi sa aflam toate informatiile necesare despre familie, locatie, profilul ingrijitoarei, indatoririle acesteia, tipul de program preferat, remuneratia si alte date utile, astfel incat sa putem selecta in faza initiala cele mai potrivite candidate pe care vi le vom prezenta la interviu.
solicita ingrijitoare
Procedura selectarii ingrijitoarei de catre agentie

Primul pas este interviul telefonic, candidata trebuie sa se exprime fluent, sa fie sociabila si deschisa, sa inspire incredere.

Urmatorul pas este invitarea candidatei la sediul agentiei, unde se realizeaza interviul biografic, care ne furnizeaza toate informatiile personale si despre activitatea desfasurata anterior. Candidata este rugata sa prezinte copii dupa actele de identitate, stare civila, diplome de studii, cazier judiciar, adevrinta medicala care atesta ca este sanatoasa si nu prezinta boli cronice sau contagioase si eventualele scrisori de recomandare de la familiile unde a lucrat anterior. Recomandarile sunt verificate telefonic de catre reprezentantii agentiei noastre.

Candidatei i se face evaluarea psihologica si psihocomportamentala, in urma careia se obtine profilul personalitatii acesteia, se observa tipul de comportament, sociabilitatea, deschiderea catre nou si flexibilitatea, principiile morale si etice.

  Se intocmeste dosarul candidatei, care cuprinde copii de pe actele de identitate, de stare civila, de studii, adeverinte medicale, cazier judiciar, recomandarile de la familiile cu care a colaborat anterior, testele psihologice si profilul acesteia. Dosarul este strict confidential si este folosit de catre agentie doar in scopul angajarii ingrijitoarei. Acest dosar se prezinta familiei pentru a fi studiat inaintea interviului cu candidata si se inmaneaza efectiv familiei in momentul alegerii ingrijitoarei si semnarii contractelor.

 

solicita angajare