TELEFON NON-STOP
0744.168.567

Cum alegeti menajera

1
Personal, prin telefon, mail sau formular de inscriere, ne spuneti care este profilul menajerei si cerintele vis-a-vis de aceasta, ne dati cateva informatii despre casa dvs., despre locatie si salariul oferit.
2
Dupa ce alegem candidatele care se pliaza cel mai bine pe profilul cerut, telefonic stabilim de comun acord cu dvs.data interviului, care se poate organiza la sediul agentiei sau la dvs. acasa, inclusiv in weekend..
3
Vi se prezinta dosarele complete ale candidatelor si urmeaza discutia libera cu fiecare dintre ele, pentru a le cunoaste si a va putea hotari asupra celei mai calificate si mai compatibile menajere dintre cele propuse de agentie

Despre menaj

Agentia noastra selecteaza si plaseaza menajere profesioniste - pentru program part-time, full-time, intern, ocazional, de sarbatori - in Bucuresti si localitatile limitrofe - Pipera, Baneasa, Otopeni, Corbeanca, Buftea, Balotesti, etc.

In ziua de astazi, datorita ritmului trepidant in care se desfasoara viata, impartiti intre construirea unei cariere, cresterea copiilor, mentinerea unei vieti armonioase in familie, avem ramas foarte putin timp pe care sa il putem aloca realizarii si mentinerii curateniei in locuinta, timp pe care toti am prefera sa il destinam recreerii si hobby-urilor personale. De aceea, din ce in ce mai mult, se impune necesitatea angajarii unei menajere, care sa preia responsabilitatile legate de curatenia casei, astfel incat sa aveti mai mult timp pentru dvs. si familie.

Candidatele atent selectate si propuse de agentia noastra sunt persoane serioase, de incredere si discrete, cu experienta in acest domeniu, dar si candidate tinere, care desi nu au o experienta foarte mare, compenseaza prin putere si forta de munca, prin rapiditate, mod de organizare si capacitatea de a se conforma exact instructiunilor primite.

Suntem siguri ca in baza noastra de date se gaseste menajera perfecta pentru dvs., asa ca tot ceea ce aveti de facut este sa ne dati un telefon sau sa completati formularul de cerere, iar de restul ne ocupam noi.

 

solicita menajera

Despre menajere

Atributii

 realizarea si mentinerea curateniei in locuinta;

spalat si calcat haine si lenjerii;

intretinerea plantelor din casa si din gradina;

aprovizionarea casei si a familiei;

ingrijirea unui animal de casa;

supravegherea ocazionala a unui copil sau a unei persoane in varsta;

alte activitati stabilite cu familia.

Program si salarizare

Programul menajerei poate fi part-time, full-time, intern, de weekend, ocazional, etc., iar in functie de acest program, cat si de indatoririle menajerei, de nivelul experientei, de marimea casei si de alte criterii, aceasta va fi adecvat remunerata.

Negocierea salariului se face direct intre menajera si familie, la sediul agentiei

In timpul interviului de angajare se poate discuta si despre alte eventuale beneficii oferite - prime, bonusuri, etc., beneficii care fac mai atractiva oferta de angajare.

Menajera Bonny Blu

Menajerele recomandate de Bonny Blu sunt persoane vesele si optimiste, pline de energie si indemanatice, cu experienta in ingrijirea si curatenia caselor, persoane de incredere, discrete,sanatoase, curate si ingrijite, nefumatoare.

Sunt persoane oneste si responsabile, in grija carora va puteti lasa casa cu toata increderea.

Menajerele noastre muncesc cu placere si pricepere, cu simt de organizare si profesionalism.

Solicita menajera
Pentru a solicita o menajera ne puteti contacta la numarul de telefon 0744.168.567, pus la dispozitia dvs. 24/24, sau on-line, prin completarea formularului de cerere de pe site sau a formularului din pagina de contact, astfel incat noi sa aflam toate informatiile necesare despre familie, casa, locatie, profilul menajerei, indatoririle acesteia, tipul de program preferat, remuneratia si alte date utile, astfel incat sa putem selecta in faza initiala cele mai potrivite menajere pe care vi le vom prezenta la interviu.
solicita menajera
Procedura selectarii menajerei de catre agentie

Primul pas este interviul telefonic, candidata trebuie sa se exprime fluent, sa fie sociabila si deschisa, sa inspire incredere.

Urmatorul pas este invitarea candidatei la sediul agentiei, unde se realizeaza interviul biografic, care ne furnizeaza toate informatiile personale si despre activitatea desfasurata anterior. Candidata este rugata sa prezinte copii dupa actele de identitate, stare civila, diplome de studii, cazier judiciar, adevrinta medicala care atesta ca este sanatoasa si nu prezinta boli cronice sau contagioase si eventualele scrisori de recomandare de la familiile unde a lucrat anterior. Recomandarile sunt verificate telefonic de catre reprezentantii agentiei noastre.

Candidatei i se face evaluarea psihologica si psihocomportamentala, in urma careia se obtine profilul personalitatii acesteia, se observa tipul de comportament, sociabilitatea, deschiderea catre nou si flexibilitatea, principiile morale si etice.

  Se intocmeste dosarul candidatei, care cuprinde copii de pe actele de identitate, de stare civila, de studii, adeverinte medicale, cazier judiciar, recomandarile de la familiile cu care a colaborat anterior, testele psihologice si profilul acesteia. Dosarul este strict confidential si este folosit de catre agentie doar in scopul angajarii menajerei. Acest dosar se prezinta familiei pentru a fi studiat inaintea interviului cu candidata si se inmaneaza efectiv familiei in momentul alegerii menajerei si semnarii contractelor.

solicita angajare