TELEFON NON-STOP
0744.168.567

Cum alegeti menajera

1
Personal, prin telefon, mail sau formular de inscriere, ne spuneti care este profilul menajerei si cerintele vis-a-vis de aceasta, ne dati cateva informatii despre casa dvs., despre locatie si salariul oferit.
2
Dupa ce alegem candidatele care se pliaza cel mai bine pe profilul cerut, telefonic stabilim de comun acord cu dvs. data interviului, care se poate organiza la sediul agentiei sau la dvs. acasa, inclusiv in weekend..
3
Vi se prezinta dosarele complete ale candidatelor si urmeaza discutia libera cu fiecare dintre ele, pentru a le cunoaste si a va putea hotari asupra celei mai calificate si mai compatibile menajere dintre cele propuse de agentie

Procedura de selectie

Procedura selectarii menajerei Bonny Blu este simpla si eficienta.

Personal, telefonic sau prin intermediul formularului de cerere dvs. ne puneti la curent cu toate cerintele care trebuie indeplinite de viitoarea menajera - legate de pregatirea, nivelul de studii, experienta acesteia in domeniu, varsta, personalitate, calitati, limbi straine, etc. - , cu tipul angajamentului preferat, programul de lucru, remuneratia oferita. In acelasi timp, ne oferiti cateva detalii despre locuinta dvs. - suprafata, numar camere - despre locatie si numarul de persoane pentru care se va face menajul..

In functie de cerintele dvs., cautam in baza noastra de date candidatele al caror profil se pliaza cel mai bine pe cel cautat de dvs., le prezentam oferta dvs. si le invitam la sediul agentiei pe cele real motivate si interesate de aceasta oferta. In vederea interviului, intocmim dosarele complete pentru fiecare candidata.

Telefonic, stabilim de comun acord data si ora interviului, in cadrul caruia vi se prezinta dosarele tuturor candidatelor si are loc discutia dvs. libera cu fiecare dintre acestea, pentru a va putea hotari asupra alegerii celei mai calificate si mai compatibile menajere dintre cele propuse de agentie.

Interviul se organizeaza la sediul agentiei sau, in eventualitatea in care nu puteti ajunge la noi si doriti, la dvs. acasa. Taxa perceputa pentru interviu este de 100 lei (TVA inclus) la sediul agentiei si la domiciliu in Bucuresti (inclusiv in weekend) si 150 lei (TVA inclus) in alte localitati ( inclusiv in weekend). Acest comision se incaseaza o singura data, la inceput si in baza lui aveti dreptul la un numar nelimitat de ulterioare interviuri, in eventualitatea in care nu va hotarati pentru nici una dintre candidatele vizionate la primul interviu sau daca, dupa un anumit timp de colaborare cu menajera aleasa, aceasta nu corespunde asteptarilor dvs. si va hotarati sa o inlocuiti.

Odata aleasa candidata, in urma interviului, vi se inmaneaza dosarul complet al acesteia, se semneaza fisa postului si contractele si se achita comisionul agentiei, in functie de pachetul de servicii ales (cu o perioada mai mica sau mai mare de garantie).

Din acest moment incepe colaborarea dvs. cu noua menajera, insa noi ne implicam in continuare, tinem legatura atat cu dvs., cat si cu angajata, pentru a ne asigura ca totul decurge bine si ca adaptarea la noua situatie s-a produs cu succes.

solicita menajera

Despre menajere

Atributii

 realizarea si mentinerea curateniei in locuinta;

spalat si calcat haine si lenjerii;

intretinerea plantelor din casa si din gradina;

aprovizionarea casei si a familiei;

ingrijirea unui animal de casa;

supravegherea ocazionala a unui copil sau a unei persoane in varsta;

alte activitati stabilite cu familia.

Program si salarizare

Programul menajerei poate fi part-time, full-time, intern, de weekend, ocazional, etc., iar in functie de acest program, cat si de indatoririle menajerei, de nivelul experientei, de marimea casei si de alte criterii, aceasta va fi adecvat remunerata.

Negocierea salariului se face direct intre menajera si familie, la sediul agentiei

In timpul interviului de angajare se poate discuta si despre alte eventuale beneficii oferite - prime, bonusuri, etc., beneficii care fac mai atractiva oferta de angajare.

Menajera Bonny Blu

Menajerele recomandate de Bonny Blu sunt persoane vesele si optimiste, pline de energie si indemanatice, cu experienta in ingrijirea si curatenia caselor, persoane de incredere, discrete,sanatoase, curate si ingrijite, nefumatoare.

Sunt persoane oneste si responsabile, in grija carora va puteti lasa casa cu toata increderea.

Menajerele noastre isi fac cu placere si pricepere, cu simt de organizare si profesionalism..

Solicita menajera
Pentru a solicita o menajera ne puteti contacta la numarul de telefon 0744.168.567, pus la dispozitia dvs. 24/24, sau on-line, prin completarea formularului de cerere de pe site sau a formularului din pagina de contact, astfel incat noi sa aflam toate informatiile necesare despre familie, casa, locatie, profilul menajerei, indatoririle acesteia, tipul de program preferat, remuneratia si alte date utile, astfel incat sa putem selecta in faza initiala cele mai potrivite menajere pe care vi le vom prezenta la interviu.
solicita menajera
Procedura selectarii menajerei de catre agentie

Primul pas este interviul telefonic, candidata trebuie sa se exprime fluent, sa fie sociabila si deschisa, sa inspire incredere.

Urmatorul pas este invitarea candidatei la sediul agentiei, unde se realizeaza interviul biografic, care ne furnizeaza toate infromatiile personale si despre activitatea desfasurata anterior. Candidata este rugata sa prezinte copii dupa actele de identitate, stare civila, diplome de studii, cazier judiciar, adevrinta medicala care atesta ca este sanatoasa si nu prezinta boli cronice sau contagioase si eventualele scrisori de recomandare de la familiile unde a lucrat anterior. Recomandarile sunt verificate telefonic de catre reprezentantii agentiei noastre.

Candidatei i se face evaluarea psihologica si psihocomportamentala, in urma carora se obtine profilul personalitatii acesteia, se observa tipul de comportament, sociabilitatea, deschiderea catre nou si flexibilitatea, principiile morale si etice.

  Se intocmeste dosarul candidatei, care cuprinde copii de pe actele de identitate, de stare civila, de studii, adeverinte medicale, cazier judiciar, recomandarile de le celelalte familii, testele psihologice si profilul acesteia. Dosarul este strict confidential si este folosit de catre agentie doar in scopul angajarii menajerei. Acest dosar se prezinta familiei pentru a fi studiat inaintea interviului cu candidata si se inmaneaza efectiv familiei in momentul alegerii menajere5i si semnarii contractelor.

solicita angajare