TELEFON NON-STOP
0744.168.567

Cum alegeti bona

1
Personal, prin telefon, mail sau formular de inscriere, ne spuneti care este profilul bonei si cerintele vis-a-vis de aceasta, ne dati cateva informatii despre copil si personalitatea sa, despre locatie si salariul oferit.
2
Dupa ce alegem candidatele care se pliaza cel mai bine pe profilul cerut, telefonic stabilim de comun acord cu dvs.data interviului, care se poate organiza la sediul agentiei sau la dvs. acasa, inclusiv in weekend.
3
Vi se prezinta dosarele complete ale candidatelor si urmeaza discutia libera cu fiecare dintre ele, pentru a le cunoaste si a va putea hotari asupra celei mai calificate si mai compatibile bone dintre cele propuse de agentie.
4
Urmeaza intalnirea cu candidata aleasa, la sediul agentiei sau la dvs. acasa, pentru semnarea contractelor, a fisei postului si achitarea comisionului. Din acest moment, incepe colaborarea cu noua bona a copilasului dvs!

Procedura de selectie

Procedura selectarii bonei sau guvernantei Bonny Blu este simpla si eficienta.

Personal, telefonic sau prin intermediul formularului de cerere dvs. ne puneti la curent cu toate cerintele care trebuie indeplinite de viitoarea bona - legate de pregatirea, nivelul de studii, experienta acesteia in cresterea si educarea copiilor, varsta, personalitate, calitati, limbi straine, etc. - , cu tipul angajamentului preferat, programul de lucru, remuneratia oferita. In acelasi timp, ne oferiti cateva date despre varsta, sexul si personalitatea copilului (sau copiilor) dvs., despre locatia dvs.

In functie de cerintele dvs., cautam in baza noastra de date candidatele al caror profil se pliaza cel mai bine pe cel cautat de dvs., le prezentam oferta dvs. si le invitam la sediul agentiei pe cele real motivate si interesate de aceasta oferta. In vederea interviului, intocmim dosarele complete pentru fiecare candidata.

Telefonic, stabilim de comun acord data si ora interviului, in cadrul caruia vi se prezinta dosarele tuturor candidatelor si are loc discutia dvs. libera cu fiecare dintre acestea, pentru a va putea hotari asupra alegerii celei mai calificate si mai compatibile bone dintre cele propuse de agentie. La Bonny Blu incurajam aducerea copilasului cu dvs. la interviu - daca bineinteles este posibil si doriti -, ca sa puteti observa comportamentul acestuia in preajma bonei, dar si felul in care bona interactioneaza cu el.

Interviul se organizeaza la sediul agentiei sau, in eventualitatea in care nu puteti ajunge la noi si doriti, la dvs. acasa. Taxa perceputa pentru interviu este de 100 lei (TVA inclus) la sediul agentiei si la domiciliu in Bucuresti (inclusiv in weekend) si 150 lei (TVA inclus) in alte localitati ( inclusiv in weekend). Acest comision se incaseaza o singura data, la inceput si in baza lui aveti dreptul la un numar nelimitat de ulterioare interviuri, in eventualitatea in care nu va hotarati pentru nici una dintre candidatele vizionate la primul interviu sau daca, dupa un anumit timp de colaborare cu bona aleasa, aceasta nu corespunde asteptarilor dvs. si va hotarati sa o inlocuiti.

Odata aleasa candidata, in urma interviului, vi se inmaneaza dosarul complet al acesteia, se semneaza fisa postului si contractele si se achita comisionul agentiei, in functie de pachetul de servicii ales (cu o perioada mai mica sau mai mare de garantie).

Din acest moment incepe colaborarea dvs. cu bona, insa noi ne implicam in continuare, tinem legatura atat cu dvs., cat si cu bona, pentru a ne asigura ca totul decurge bine si ca adaptarea la noua situatie s-a produs cu succes. In sectiunea "Informatii utile pentru parinti" aflati mai multe despre conditiile colaborarii perfecte dintre parinti si bona, pentru atingerea aceluiasi ideal, bunastarea, siguranta si dezvoltarea optima a copilului.

Ne face o reala placere sa apelati la noi oricand, pentru orice eventuala problema aparuta in relatiile dintre dvs. si bona si vom incerca mereu sa rezolvam aceste probleme, deoarece ne dorim fidelizarea si pastrarea clientilor vechi si atragerea altora noi, in marea familie Bonny Blu.

Solicita bona

Despre bone

Atributii

ingrijirea si supravegherea copilului; 

organizarea programului specific fiecarei varste;

pregatirea meselor si hranirea copilului;

pastrarea curateniei in camera copilului si in locurile de joaca si de masa

spalarea si calcatul hainutelor;

asistarea si ajutarea la teme;

meditatii, programe artistice, plimbari,

alte activitati stabilite de comun acord cu parintii.

Program si salarizare

Programul unei bone poate fi part-time, full-time, intern, de noapte, de weekend, ocazional, de vacanta, etc., iar in functie de acest program, cat si de indatoririle bonei, de nivelul de pregatire, de numarul de copii si de alte criterii, aceasta va fi adecvat remunerata.

Negocierea salariului se face direct intre bona si familie, la sediul agentiei

In timpul interviului de angajare se poate discuta si despre alte eventuale beneficii oferite - prime, bonusuri, etc., beneficii care fac mai atractiva oferta de angajare.

Bona Bonny Blu

Bonele recomandate de Bonny Blu sunt persoane calde, vesele si optimiste, cu experienta in ingrijirea copiilor, persoane educate, multe dintre ele cu studii superioare, sanatoase, curate si ingrijite, nefumatoare.

Sunt persoane de incredere si responsabile, in grija carora va puteti lasa copiii fara teama ca nu vor fi bine ingrijiti.

Mai presus de toate, bonele si guvernantele noastre si-au facut din aceasta meserie o vocatie, o fac cu placere si pricepere, implicandu-se afectiv in relatia cu copilul si familia.

Solicita bona

Pentru a solicita o bona sau o guvernanta ne puteti contacta la numarul de telefon 0744.168.567, pus la dispozitia dvs. 24/24, sau on-line, prin completarea formularului de cerere de pe site sau a formularului din pagina de contact, astfel incat noi sa aflam toate informatiile necesare despre copil, familie, locatie, profilul si pregatirea bonei, indatoririle acesteia, tipul de program preferat, remuneratia si alte date utile, astfel incat noi sa putem selecta in faza initiala cele mai potrivite bone pe care vi le vom prezenta la interviu.

solicita bona
Procedura selectarii bonei de catre agentie
  Primul pas este interviul telefonic, candidata trebuie sa  se exprime fluent si corect gramatical, sa fie sociabila si deschisa, sa inspire incredere.

 

Urmatorul pas este invitarea candidatei la sediul agentiei, unde se realizeaza interviul biografic, care ne furnizeaza toate infromatiile personale si despre activitatea desfasurata anterior. Candidata este rugata sa prezinte copii dupa actele de identitate, stare civila, diplome de studii, cazier judiciar, adevrinta medicala care atesta ca este sanatoasa si nu prezinta boli cronice sau contagioase si eventualele scrisori de recomandare de la familiile unde a lucrat anterior. Recomandarile sunt verificate telefonic de catre reprezentantii agentiei noastre.

Candidatei i se face evaluarea psihologica si psihocomportamentala, in urma carora se obtine profilul personalitatii acesteia, se observa tipul de comportament, sociabilitatea, deschiderea catre nou si flexibilitatea, principiile morale si etice. Se completeaza de catre aceasta mai multe teste referitoare la ingrijirea si educarea copilului la diverse varste si la felul in care bona actioneaza si ia decizii in diverse situatii.

  Se intocmeste dosarul candidatei, care cuprinde copii de pe actele de identitate, de stare civila, de studii, adeverinte medicale, cazier judiciar, recomandarile de le celelalte familii, testele psihologice si profilul acesteia. Dosarul este strict confidential si este folosit de catre agentie doar in scopul angajarii bonei. Acest dosar se prezinta familiei pentru a fi studiat inaintea interviului cu bona si se inmaneaza efectiv familiei in momentul alegerii bonei si semnarii contractelor.

 

Solicita angajare