TELEFON NON-STOP
0744.168.567

Sfaturi pentru interviu

1
Fiti amabila si zambitoare, imbracati-va decent si ingrijit, nu va fardati excesiv. O prima impresie favorabila conteaza mult in luarea deciziei ulterioare a familiei de a va alege pe dvs. dintre toate celelalte candidate vizionate.
2
Fiti naturala si deschisa, increzatoare in dvs. si in aptitudinile pe care le aveti, puneti intrebari pertinente despre copii si personalitatea lor, despre sarcinile pe care trebuie sa le indepliniti, despre program, ore suplimentare.
3
Daca la interviu sunt prezenti si copiii, incercati sa creati o relatie cu acestia, sa-i atrageti in discutie daca sunt marisori, puneti-le intrebari specifice varstei. De regula, copiii simt persoanele calde si interactioneaza usor cu ele.

Obtine job-ul dorit prin intermediul Bonny Blu!

Agentia noastra selecteaza si plaseaza bone si guvernante in Bucuresti si localitatile limitrofe - Pipera, Baneasa, Otopeni, Corbeanca, Buftea, Balotesti, etc.

Pentru agentia noastra fiecare persoana este importanta si ne dorim sa va putem ajuta sa obtineti postul pe care il cautati! Conditia esentiala este sa fiti o bona buna, sa va regasiti in profilul bonei Bonny Blu cu care noi colaboram.

Pentru a va inscrie folositi formularul de inscriere de pe site sau trimiteti-ne un e-mail la adresa de contact cu CV-ul dvs. sau o scurta prezentare, specificand ce post doriti, sau dati-ne un simplu telefon. Veti fi invitata la sediul agentiei, pentru a ne cunoaste, va fi intocmit dosarul dvs de membru Bonny Blu, conform procedurii de selectie a bonelor explicat mai jos si va vor fi prezentate ofertele de la partenerii nostri interni sau externi, in functie de ceea ce cautati si de compatibilitati. Urmeaza interviurile cu familiile angajatoare.

Pentru a le depune la dosar, avem nevoie de la dvs. de urmatoarele documente: copie dupa actul de identitate, de nastere si casatorie (daca este cazul), dupa diploma de studii, dupa prima si ultimele 2 file din cartea de munca (facultativ), dupa scrisorile de recomandare de la familiile la care ati mai lucrat (daca aveti), adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca sunteti sanatoasa si apta pentru aceasta meserie si ca nu suferiti de boli cronice sau contagioase, cazier judiciar.

Va asteptam cu drag sa intrati in familia Bonny Blu!

                  Solicita angajare

Despre bone

Atributii

ingrijirea si supravegherea copilului; 

organizarea programului specific fiecarei varste;

pregatirea meselor si hranirea copilului;

pastrarea curateniei in camera copilului si in locurile de joaca si de masa

spalarea si calcatul hainutelor;

asistarea si ajutarea la teme;

meditatii, programe artistice, plimbari,

alte activitati stabilite de comun acord cu parintii.

Program si salarizare

Programul unei bone poate fi part-time, full-time, intern, de noapte, de weekend, ocazional, de vacanta, etc., iar in functie de acest program, cat si de indatoririle bonei, de nivelul de pregatire, de numarul de copii si de alte criterii, aceasta va fi adecvat remunerata.

Negocierea salariului se face direct intre bona si familie, la sediul agentiei

In timpul interviului de angajare se poate discuta si despre alte eventuale beneficii oferite - prime, bonusuri, etc., beneficii care fac mai atractiva oferta de angajare.

Bona Bonny Blu

Bonele recomandate de Bonny Blu sunt persoane calde, vesele si optimiste, cu experienta in ingrijirea copiilor, persoane educate, multe dintre ele cu studii superioare, sanatoase, curate si ingrijite, nefumatoare.

Sunt persoane de incredere si responsabile, in grija carora va puteti lasa copiii fara teama ca nu vor fi bine ingrijiti.

Mai presus de toate, bonele si guvernantele noastre si-au facut din aceasta meserie o vocatie, o fac cu placere si pricepere, implicandu-se afectiv in relatia cu copilul si familia.

Solicita angajare

Pentru a solicita angajarea prin intermediul agentiei noastre, ne puteti contacta la numarul de telefon 0744.168.567, pus la dispozitia dvs. 24/24, sau on-line, prin completarea formularului de inscriere de pe site sau a formularului din pagina de contact, astfel incat noi sa aflam despre dvs. toate informatiile necesare in recomandarea si gasirea celui mai potrivit job pentru dvs.

Comisionul perceput de agentia noastra este de 30% din primul salariu si se plateste o singura data, dupa incasarea salariului. De asemenea, acest comision se poate plati esalonat, in 2 rate.

solicita angajare
Procedura selectarii bonei de catre agentie
  Primul pas este interviul telefonic, candidata trebuie sa  se exprime fluent si corect gramatical, sa fie sociabila si deschisa, sa inspire incredere.

 

  Urmatorul pas este invitarea candidatei la sediul agentiei, unde se realizeaza interviul biografic, care ne furnizeaza toate infromatiile personale si despre activitatea desfasurata anterior. Candidata este rugata sa prezinte copii dupa actele de identitate, stare civila, diplome de studii, cazier judiciar, adevrinta medicala care atesta ca este sanatoasa si nu prezinta boli cronice sau contagioase si eventualele scrisori de recomandare de la familiile unde a lucrat anterior. Recomandarile sunt verificate telefonic de catre reprezentantii agentiei noastre.

Candidatei i se face evaluarea psihologica si psihocomportamentala, in urma carora se obtine profilul personalitatii acesteia, se observa tipul de comportament, sociabilitatea, deschiderea catre nou si flexibilitatea, principiile morale si etice. Se completeaza de catre aceasta mai multe teste referitoare la ingrijirea si educarea copilului la diverse varste si la felul in care bona actioneaza si ia decizii in diverse situatii.

  Se intocmeste dosarul candidatei, care cuprinde copii de pe actele de identitate, de stare civila, de studii, adeverinte medicale, cazier judiciar, recomandarile de le celelalte familii, testele psihologice si profilul acesteia. Dosarul este strict confidential si este folosit de catre agentie doar in scopul angajarii bonei. Acest dosar se prezinta familiei pentru a fi studiat inaintea interviului cu bona si se inmaneaza efectiv familiei in momentul alegerii bonei si semnarii contractelor.

 

                                       Solicita angajare